Acest catalog este susținut direct de vizitatorii noștri. Dacă faceți cumpărături prin link-urile noastre, este posibil să câștigăm comisioane prin intermediul afiliaților ale căror produse le găsiți pe acest site. Scopul nostru este să vă economisim timp și să eliminăm stresul de la cumpărături. Faceți clic pentru mai multe informații.

Categorii

DVD și filme Blu-ray

Bucurați-vă de filmele preferate la cea mai înaltă calitate pe DVD sau Blu-ray, care pot stoca filmul la o calitate de până la 4K și Ultra HD. Alegeți dintr-o selecție largă de peste 10.000 de filme.

Cadouri de film

Cele mai bune cadouri pentru fanii de filme și seriale. O modalitate grozavă de a le mulțumi fanilor de filme precum Star Wars, Harry Potter, Doctor Who, Game of Thrones și multe altele.

Cadouri de joc

Cadouri pentru jucători și fani ai jocului cu tematica personajelor și a jocurilor populare precum Doom, Cyberpunk 2077, Minecraft, Super Mario, Hedgehog Sonic și multe altele.

Jocuri pe PC

Intră în lumea jocurilor pe calculator, bucură-te de ore întregi de distracție și experimentează aventuri și suspans incredibile. Descoperiți cele mai bune titluri de jocuri și jocurile preferate pentru toate vârstele.

Jocuri pe Playstation 3

Descoperiți o gamă largă de jocuri la prețuri accesibile pentru Playstation 3. Consola populară se bucură în continuare de disponibilitatea multor jocuri pe care le puteți obține la prețuri excelente.

Jocuri pe Playstation 4

Cufundați-vă în lumea jocurilor captivante de pe consola de jocuri Playstation 4, care includ titluri exclusive precum The Last of Us Part II, Mafia Trilogy și Ghost of Tsushima.

Jocuri Playstation 5

Simțiți un nivel mai înalt de joc cu noul Playstation 5 și bucurați-vă de jocuri care vă vor încânta cu grafica lor. Joacă jocuri clasice și noi cu tehnologie nouă și încărcare flash.

Jocuri Xbox 360

Relaxează-te după o zi lungă la serviciu și lasă-te atras în lumea jocurilor fantastice de pe Xbox 360. Joacă un adevărat shooter de acțiune sau un joc de curse și experimentează o mulțime de distracție.

Jocuri pe Xbox One

Puteți juca cele mai bune piese de joc pe consola Xbox One. Bucurați-vă de jocuri populare de aventură, acțiune sau curse care îi vor distra pe copii și pe adulți.

Jocuri pe Xbox Series

Alegeți dintr-o varietate de jocuri pentru copii și adulți deopotrivă și experimentați divertisment nesfârșit cu Xbox Series X | S, care oferă încărcare mai rapidă și imagini uluitoare.

Cărți și benzi desenate

Răsfoiți o gamă largă de cele mai recente titluri de cărți slovace, cehe și mondiale. În meniu vei găsi clasice și cele mai recente bestselleruri, dintre care cu siguranță vei alege cartea potrivită.

Discuri LP

Răsfoiți oferta de LP-uri de vinil și alegeți dintr-un număr de interpreți și trupe slovaci, cehi și străini. Scoateți praful nostalgia vremurilor vechi și răsfățați-vă cu sunetul pe care îl meritați.

Jocuri de masă

Jocurile de societate pot avea grijă perfect de distracție și educație pentru întreaga familie. Alege dintre jocurile tale preferate pentru doi, pentru o petrecere in familie, o petrecere pentru copii sau o seara fantastica plina de povesti.

Truse LEGO

Distrați-vă cu un kit popular pentru constructorii mici și mari. Toată lumea de la 0 la 99 de ani va iubi LEGO. Veți găsi, de asemenea, LEGO Star Wars, Duplo, Harry Potter și multe altele.

Laptop-uri

Alegeți dintr-o gamă largă de laptop-uri de la Acer, Apple, Asus, HP, Lenovo și multe altele. Găsiți un laptop perfect pentru divertisment la birou sau pentru lucrul de acasă.

Console de jocuri

Cufundă-te într-o lume a jocurilor care se apropie din ce în ce mai mult de grafică și alege o consolă de jocuri din zeci de magazine online dovedite într-un singur loc.

Close
Close
Menu
Domov
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping