Contactează-ne

Cufundați-vă în lumea cumpărăturilor și bucurați-vă de un număr mare de produse din sute de magazine online slovace dovedite într-un singur loc.

Catalogul de produse Bedyweb.ro a fost înființat în 2020 și combină peste un milion de produse din câteva sute de magazine electronice verificate, care sunt împărțite în categorii clare și puteți căuta în ele în funcție de diferite proprietăți. Puteți sorta produsele din catalog, de exemplu, după culoare, mărime, tip, preț și marcă.

Bedyweb.ro este actualizat regulat și este susținut direct de vizitatorii noștri. Dacă cumpărați prin link-urile noastre, putem câștiga un comision prin cooperarea afiliată cu magazine verificate ale căror produse le veți găsi pe acest site. Scopul nostru este să vă economisim timp și să eliminăm stresul de la cumpărături.

Prețurile și disponibilitatea produselor sunt actualizate la intervale regulate. Uneori se poate întâmpla să găsești pe e-shop-ul final un preț diferit de cel menționat în catalog, sau produsul poate fi deja epuizat.

Descărcăm toate produsele și fotografiile, descrierile și prețurile acestora direct din magazinele online care oferă aceste produse. În acest caz, nu putem garanta acuratețea informațiilor furnizate pe site-ul nostru. Toate informațiile despre produs trebuie verificate întotdeauna în magazinul electronic final, care are bunurile în ofertă.

Informatii de contact

Digital zone s.r.o.
SNP 524/2
90301 Senec

IČO: 53599276
DIČ: 2121427913
IČ DPH: SK2121427913

Compania Digital zone s.r.o. este plătitor de TVA.

Societatea este inregistrata in Registrul Comertului
A Judecătoriei Bratislava I, secția: Sro, dosar nr. 150620/B

E-mail: info@bedygroup.com

Close
Close
Menu
Domov
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping